Copies, kleurencopies, zwart-wit copies, copies van hoge kwaliteit, digitaal drukwerk.
Copies – kleurencopies

Copies in hoge kwaliteit: A4 – A3 – SRA A3

Voor zwart/wit- en kleurencopies kan U terecht bij Maxi-Print Markt 44 bus 1 te 3271 Zichem.

Onze openingsuren tijdens de week: 10.00-12.00 | 13.00-18.00 (woensdag enkel op afspraak).

Zwart/wit- en kleurencopies kunnen dadelijk ter plaatse gemaakt worden. De prijzen en aantallen kan U bekijken in de onderstaande tabellen. Indien U hier nog vragen over heeft dan mag U gerust een mailtje doen naar info@maxi-print.be of bellen op 013-78 35 68.

U wil toch liever ook tijd besparen ?
Voor grote opdrachten kan U uw documenten of PDF bestanden binnenbrengen of U kan ons ook steeds een mail sturen, dan zorgen wij dat uw bestelling dezelfde dag of de dag nadien klaar ligt. Grote bestanden kunnen makkelijk doorgestuurd worden via wetransfer.com. Indien je via mail wil bestellen, neem dan eerste even een kijkje op de pagina “Copies online bestellen” Om alles vlot te laten verlopen, overloop je nauwkeurig de aanstiplijsten, zodat wij duidelijk weten wat U wil. Zo kan U makkelijk alles op mail zetten en doorsturen naar ons.

Een opdracht afwerken door ze in te binden met wiro binding, daar kan je bij Maxi-Print ook voor terecht. Om het nog mooier te maken is er een mogelijkheid om een transparant voor- en/of achterblad er aan toe te voegen. De prijzen hiervan vind je in het keuzemenu “Afwerking”

Copies, kleurencopies, zwart-wit copies, copies van hoge kwaliteit, digitaal drukwerk.

Copies: Papierformaat A4 | 21,0 x 29,7 cm

Copies: Papierformaat A3 | 29,7 x 42,0 cm

Tips en tricks

Menu